FloatCenter Haaglanden contact >>reserveren >>locatie >>
Home

Floaten, Prestatiegericht Herstel

NASA, Topsport en Bedrijfsleven bedachten en ontwikkelde het al tientallen jaren geleden. FloatCenter maakt het toegankelijk voor iedereen die wil presteren, herstellen en zijn gezondheid en vitaliteit als prioriteit heeft.
Ontspannen, Herstellen en Pijn bestrijden in de hoogste versnelling? RESERVEER DIRECT of lees verder...

REUMA - Fibromyalgie - ACTIE,

Momenteel loopt er een scherpe actie aangaande Reuma en Fibromyalgie. Mail of bel 070 - 325 01 68 ons en vraag naar de mogelijkheden. Naast 4x zeer voordelig floaten is het afsluiten van een medisch lidmaatschap inmiddels tevens een mogelijkheid. RESERVEER DIRECT uw eerste Floatsessie of neem contact op voor informatie en voorwaarden.

FloatCenter Haaglanden is het eerste float-en massage Center in de regio Den Haag, met vier luxe floatruimten en vele bijpassende vormen van ontspanning, Wellness en herstel.

Massage-dagen,
Wij hebben op woensdag, vrijdag en zaterdag de FloatCenter Massage-dagen. Uiteraard zijn op alle dagen massages te reserveren, maar op deze dagen is er altijd een masseuse aanwezig en zijn er leuke acties en extra's.
Reserveer en vraag naar de mogelijkheden.

Combinaties en arrangementen,
In ons Center kan floaten of floating eventueel vooraf worden gegaan door een heerlijke lichaamsmassage, Spa-Capsule behandeling, saunabezoek en/of eventueel een Hamam Wellness behandeling.

Parkeren,
Let op: Sinds 1 juli 2013 is het betaald parkeren bij ons, voor de deur, van 17.00 tot 21.00 uur.